Marijke van der Sanden

Marijke van der Sanden
Geen ellenlange juridische notities maar concrete adviezen in begrijpelijke taal.
Marijke van der Sanden staat voor kwaliteit, betrokkenheid en voortvarendheid. Zij zorgt ervoor dat u snel een duidelijk advies krijgt over de oplossing van uw juridische probleem. Geen ellenlange juridische notities maar concrete adviezen in begrijpelijke taal. Samen zoeken naar de beste oplossing voor een probleem. Liefst zonder tussenkomst van de rechter maar als het niet anders kan, gaan we die ook niet uit de weg. Risico’s onderkennen, afwegen en soms bewust nemen. Dat alles vanzelfsprekend zonder de juridische grenzen uit het oog te verliezen.

Na aanvankelijk een opleiding Jeugdwelzijnswerk te hebben gevolgd (en ook een aantal jaren n die sector werkzaam te zijn geweest) studeerde Marijke van der Sanden (1968) in 1995 af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij is aansluitend een aantal jaren werkzaam geweest in diverse juridische functies binnen de rechterlijke organisatie. In 2002 is zij beëdigd als advocaat. Sinds 2014 is zij als zelfstandig advocaat werkzaam bij Hof-Recht Advocaten te Den Haag. Meer informatie over haar kantoor vindt u op www.hof-rechtadvocaten.nl.

Juridische ondersteuning
Vanaf 2004 heeft Marijke zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij heeft in 2007 de post-academische specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie met succes afgerond en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHAA).
Behalve op het arbeidsrecht legt Marijke zich bij Hof-Recht advocaten ook toe op het personen- en familierecht.

LinkedIn-Logo_sm