Paul Hirschel

Paul Hirschel

What you see is what you get

Als coach heeft Paul Hirschel al vele honderden mensen met een loopbaanvraag begeleid. Doel daarvan was altijd: het vinden van een nieuwe baan, opleiding of vrijwilligerswerk. Het ging om mensen die waren uitgekeken op hun eigen werk of daar minder goed gingen functioneren en die een overstap wilden maken naar een nieuwe werkkring.

Ook heeft hij veel ervaring met mensen die al lange tijd uit het arbeidsproces waren, met jongeren die nog weinig werkervaring hadden opgebouwd en met tal van andere werkzoekenden. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in tweedespoor trajecten voor mensen die langdurig zijn uitgevallen met medische beperkingen.

Door zijn lange werkervaring (30 jaar) heeft hij een groot netwerk opgebouwd in de regio Rijnmond en Haaglanden.

Paul is een betrokken coach die snel een goede vertrouwensrelatie kan opbouwen met een werknemer. Hij geeft zeer gerichte en persoonlijke aandacht aan mensen. Dat is de basis van waaruit hij samen met de werknemer op zoek gaat naar nieuwe mogelijkheden en perspectieven. Verder is zijn aanpak te omschrijven als praktisch en mensgericht.

Een ervaren Rotterdammer, met humor en durf die zoekt naar een klik met de mensen waarmee hij werkt om van daaruit samen op pad te gaan. Paul motiveert mensen door vragen te stellen over wat ze willen bereiken. En spreekt ze aan op hun kwaliteiten.”

Dat doet hij ook in zijn vrije tijd als trainer en elftalbegeleider bij de jeugdopleiding van Feyenoord. Een coach in hart en nieren. Daarnaast heeft hij Stichting Julia opgezet, waarmee hij wees- en straatkinderen ondersteunt.

LinkedIn-Logo_sm